luni, 19 martie 2018

Cele mai citite zece articole



Așadar, acestea sunt cele zece cele mai citite articole de pe blogul meu, prezentate în ordine descrescătoare:

10. Am întâlnit un om frumos  - acest articole este scris acum aproape un an în urmă, nu demult de când decisesem să-mi fac blogul. A fost o întâmplare foarte frumoasă în viața mea și încă mă gândesc la acel bătrânel și la cât de frumos îmi părea.

10. Când cuvintele nu ne ajung și nu sunt de ajuns - a fost un articol destul de greu de scris. Am șters am scris, am rescris. Plecasem de la o idee, până la urmă mi s-au mai combinat câteva, probabil de aceea textul nu are o cursivitate lină. Nu știu dacă v-a atras titlul sau ați fost de acord cu mine sau altceva, însă eu am vrut să transmit atâtea, și nu prea știu câte am reușit. Da fiind totuși în top, chiar și pe locul nouă, zic că am reușit câteva.

9. Zilele aste sunt despre împreună - un articol scris cu sufletul plin de bucuria de a fii toți împreună.

8. Amintirile - despre câtă putere pot avea amintirile și cât este de important să le păstrăm în viață, fără a ne pierde în ele.

7. Nu există trebuie, doar vreau - un articol scris cu destul de multe frustrări. Obosisem să aud oamenii că tot  trebuie să facă câte ceva deși ei chiar nu voiau în acel moment. Ca și când lumea s-ar termina la acel trebuie, și nici măcar nu erau chestii de supraviețuire sau ceva de genul, era un lucru simplu, banal. Și pentru că TREBUIA, deși persoana(persoanele) în cauză se frustra foarte tare pentru că nu voia să facă acel lucru, însă lăsa tot ce simțea și voia și făcea acel lucru, care TREBUIA făcut obligatoriu atunci. Și atunci am încercat să-i explic, că poate să amâne, că nu e musai să îl facă atunci, dar nu și nu, dacă trebuie, păi trebuie. Așa a ajuns articolul acesta să fie scris pe blog, din dorința de a face unii oameni să înțeleagă că uneori e mai bine să facă ceea ce le face bine atunci și ce vor, și nu ceea ce le-au spus alții că trebuie.

6. Atunci când pleci, lasă loc de „bună ziua” - asta a fost scrisă pentru toții oamenii care în ultimul ceas aruncă cuvinte amare, lovesc, urlă, frâng inimi și distrug speranțe. Și eu am scos oameni din viața mea, și eu am fost scoasă din viața altora, și știu că reproșurile, atacurile, agresivitatea, nu duc la nimic bun, nici atunci, nici niciodată. Niciodată nu am înțeles de ce despărțirile, de orice natură ar fi ele, trebuie să se încheie cu haos și scandal. Oare nu putem sta drepți și fii corecți chiar și în acele momente?

5. Aleg să fiu fericită - ca răspuns la întrebare oamenilor cum vrei să fii în viitor? și ca răspuns la reacția lor când îmi spun că acesta nu este un răspuns valid.

4. Și cuvintele dor - recunosc că acest articol nu a ieșit așa cum mi-am dorit. A fost un articol scris tot într-un moment de frustrare, când nu înțelegeam de ce oamenii nu gândesc înainte să zică ceva, căci cuvintele venite de la oamenii importanți pot să rănească cu adevărat. Nu știu cum a ajuns pe locul patru, însă nu pot decât să mă bucur.

3. Am învățat să îmi asum - voiam să subliniez cât este de important să fim responsabili și asumați în toate deciziile pe care le luăm, și cât de important a fost pentru mine să învăț asta.

2. Aleg să visez - este unul dintre cele mi profunde articole scrise de mine. Și este pentru toți oamenii care mi-au spus de-a lungul vieții să nu mai visez că e o prostie și să-mi schimb drumul, căci calea pe care am ales-o există doar în capul meu, dar și pentru cei care, la fel ca mine, au ales să creadă în visele lor și li s-a spus ce greșeală mare fac făcând asta.

1. M-am pierdut -  din nou un articol în care m-am deschis foarte mult. Un articol scris pentru mine, un articol în care mi-am așezat toate sentimentele la vedere. A fost scris pe nerăsuflate și ceva timp nu am avut curajul să-l citesc. Durea prea tare să mă văd așa, să mă simt așa. Cred că își merită locul, aici, în fruntea clasamentului, căci efectiv am pus bucăți din mine, în acest articol, și vă mulțumesc că l-ați apreciat.

Cam astea sunt cele mai citite articole de pe acest blog, din această cutie cu trăiri, sentimente, păreri și simțirii. Mi-ar plăcea să îmi lăsați în comentarii, ce articol v-a plăcut vouă cel mai mult. Și vă mulțumesc, pentru că sunteți aici, alături de mine, și pentru că m-ați lăsat și ajutat să mă deschid, doar citind ce scriu eu.

Sursă fotografie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu