duminică, 26 februarie 2017

Iubire pentru ei, din ei și datorită lor











Iubirea e de atâtea feluri, în atâtea lucruri, ne înconjoară, ne ridică la cer, ne face mai buni, mai frumoși, mai încrezători în noi și în alții, mai buni cu noi și cu ceilalți. Iubirea este motivul tuturor lucrurilor frumoase în viață, soluția tuturor problemelor, elucidarea fiecărui mister, zâmbetul fiecărui copil. Iubirea e totul, iubirea suntem noi. Iubirea ne ține împreună, ne apără, ne protejează, ne face mai puternici și ne unește, om cu om, suflet cu suflet.

Și să simți atâtea suflete pline de iubire lângă tine, să le simți mângâierea caldă, să simți cum veghează asupra vieții tale, cum își aruncă răsuflul cald  în viața ta, cum te prind de mână și te trec prin probleme, cum se așează lângă tine când tu nu mai ai puterea să te ridici, să simții acei ochii limpezi și aceea privire mângâietoare, și să știi că iubirea lor pentru tine nu are limite, ăsta e cel mai frumos și mai viu sentiment, atunci simți iubirea cum îți străpunge fiecare por, cum îți golește trupul de supărări și dezamăgiri, te simți deja mai frumos și mai bun doar pentru că îi ai pe ei alături de tine. Și când îi ai lângă tine, cum să mai poți fi rău? Cum să nu fii fericit? Cum să mai ai regrete. Nu poți, n-ai cum, pentru că ei îți dau totul, pentru că ei te-au învățat într-adevăr cum se simte iubire în cel mai curat mod, și acum, doar așa o mai poți simții.

Datorită lor, a celor care te iubesc, ești acum unde ești, datorită lor ai curaj și ambiție, datorită lor te trezești cu zâmbetul în suflet, chiar dacă în unele zile cel de pe chip îți lipsește, datorită lor ai învățat că iubirea este necondiționată, curată și frumoasă, ai învățat să faci diferența între sentimente, ai învățat să râzi cu gura până la urechi. Datorită lor, pentru ei și cu ei râzi, uneori plângi, zâmbești , trăiești, iubești.

Iubirea nu înseamnă luna de pe cer, nici prințul pe cal alb, nici o mașină sau un car mare de aur, nu, iubirea nu înseamnă toate astea, deși se poate găsi și în ele. Iubirea înseamnă să meargă pe vârfuri atunci când tu dormi, să îți ia măsura pantofilor cu un băț când dormi pentru a-ți putea face o surpriză, să conducă noaptea, obosiți ca să fie de ziua ta exact la 12 fix, să îți accepte iepurașul în casă deși nu îi plac animalele înăuntru, să te sune și de 10 ori pe zi doar să îți spună lucruri neimportante, să îți spună „spune doar ce ai nevoie și noi te vom ajuta”, să te asculte chiar și atunci când zici lucruri atât de nesemnificative, să te oblige să mergi cu ei în parcul de distracții, să te trateze ca și pe copilul lor deși nu ești, să stea două zile pline pentru a-ți face cel mai frumos cadou, să rămână acolo chiar și când poate meritai să plece, să te întrebe în fiecare zi de câteva ori dacă ești bine, să fie alături de tine mereu și mereu, să se joace jocuri pe x-box chiar dacă au trecut de 40 de ani, să-ți sară mereu în ajutor, să-ți dea sfaturi, să fie lângă tine în prima zi de școală, să te susțină chiar dacă poate nu sunt de acord cu tine, să zâmbească de fiecare dată când te văd, să vrea să stea cât mai mult în preajma ta, să-și dorească să fii lângă ei de fiecare Crăciun și multe altele. Iubirea e în toate astea, iubirea e în gesturi mici care înseamnă mult.


Și când iubirea apare în fața ta, prin aceste persoane care înseamnă totul, nu ai cum să nu o vezi, să nu o observi, să nu o simți. Nu ai cum să nu dai iubire înapoi. Și cu cât mai multă iubire primești, cu atât mai mult ai să dai, și dai înzecit. Și eu simt, și văd această iubire. O văd prin ei, prin ei care sunt mereu aici, prin ei care mă fac cea mai norocoasă, prin ei care pot mereu să îmi facă ziua mai bună, prin ei care mă sprijină, prin ei care mă iubesc. Și vreau să le mulțumesc lor, că mă fac mai bună și mai fericită, că mă ajută să împărtășesc și eu iubire. Vreau să le mulțumesc lor, tuturor celor care mă iubesc, pentru că prin ei devin un om mai bun. Și nu contează cine îs ei, ei se știu, eu îi știu, iar pentru voi, ei sunt persoanele care vă iubesc. Iubi-ți și voi! Eu îi iubesc deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu